• 3M teeb koostööd ettevõttega BlueLight Analytics, et pakkuda polümerisatsioonilampide katsetamise teenust

January 18, 2017

• ST. PAUL, Minnesota (18. jaanuar, 2017). Hambaarstid soovivad, et tooted ja raviprotseduurid oleksid prognoositavad ning usaldusväärsed. Vaatamata sellele on valguskõvastuvate täidismaterjalide puhul laialt levinud ja tihti ka segadusse ajav kogum polümerisatsiooniseadmeid ja materjalide protokolle.

Restauratiivne hambaravi moodustab üle poole hambaarstide teenitavast tulust (1) ja probleeme põhjustab märkimisväärne ajahulk, mida ei saa maksustada. Hambaravis kasutatavad valguskõvastuvad täidismaterjalid on tihti rikutud ja põhjustavad ebaõnnestumisi, ebatõhusust ning muid probleeme. Vaid optimaalselt polümeriseeritud täidismaterjalidega saab nõutud tulemuse, mis rahuldab nii hambaarste kui ka patsiente. Siiski on erapraksistes kasutatavad polümerisatsioonilambid tihti halvas seisukorras. Hiljutised tõendid näitavad, et paljudel juhtudel ei taga hambaarstide kasutatavad polümerisatsiooniprotokollid täidismaterjali nõuetekohast kõvastumist (2).

3M ja BlueLight Analytics teevad koostööd, et pakkuda checkMARC-i, professionaalset (NIST 3-jälgitavat) teenust polümerisatsioonilampide intensiivsuse valideerimiseks ning igale polümerisatsioonilambi ja materjali kombinatsioonile nõutava polümerisatsiooniaja määramiseks hambakliinikus.

CheckMARC-i süsteemi abil kontrollib ja määrab 3M polümerisatsioonilampide tõhusust hambakliinikutes. Tulemustele põhinedes vaatab 3M üle praegu kasutatavad polümerisatsiooniprotokollid ja koostöös hambakliinikuga tuvastab tõenduspõhised võimalused, et parandada kliinilisi tulemusi ning patsientide rahulolu.

3M restauratiivse hambaravi turu liidrina (4) on pühendunud sellele, et pakkuda hambaarstidele uusimaid tehnoloogiaid ja innovatsiooni hambaravis praksise tootlikkuse parandamiseks.

Hambaravi ettevõtted on oodatud ühendust võtma oma 3M-i müügiesindajatega või helistama numbril 1 800 634 2249, et kokku leppida kohtumine polümerisatsioonilampide mõõdistamiseks ja polümerisatsiooniprotokollide läbivaatamiseks. Külastage veebilehte 3M.com/curinglights rohkema teabe saamiseks.

Täpsema teabe saamiseks checkMARC-i tehnoloogia kohta külastage veebilehte www.checkmarc.net

3M Oral Care edendab elukestvat suuõõne tervist leidlike lahendustega, mis aitavad hambaarstidel saavutada suuremat kliinilist, erialast ja isiklikku rahulolu. Rohkem teavet veebilehel 3M.com/oralcare

Teave 3M-i kohta
      3M-is rakendame teadust viisil, mis aitab igapäevaelu paremaks muuta. Meie 90 000 töötajat on seotud klientidega üle kogu maailma, müües meie tooteid 32 miljardi dollari eest. Leidke lisateavet 3M-i välja töötatud probleemide loovate lahenduste kohta kodulehelt www.3M.com or või Twitterist: @3M või or @3MNewsroom..

3M on 3M-i ja 3M Deutschland GmbH kaubamärk. Kasutusel litsentsi alusel Kanadas. © 2017, 3M. Kõik õigused kaitstud.

Täpsemalt BlueLight Analytics®-i kohta

BlueLight Analytics Inc. on tervishoiutehnoloogia ettevõte, mis spetsialiseerub valgusenergia mõõtmisele. BlueLighti patenditud tehnoloogiad valideerivad ja kalibreerivad kliinilises ravis kasutusel olevaid valgusallikaid. Ettevõtte lipulaev checkMARC®-i tehnoloogia on praegu kasutusel Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Austraalias, et testida hambakliinikutes polümerisatsioonilampe.

Saage rohkem teada BlueLighti teemal, lugedes veebilehte www.curingresin.com või Twitteris @BlueLight_Inc.

checkMARC on BlueLight Analytics inc.-le kuuluv registreeritud kaubamärk © 2017. Kõik õigused kaitstud.

KELLELT:
      3M Oral Care