• SA (sihtasutus) ADA ja 3M suurendasid rahahulka kaariese vastu võitlemiseks lapseeas.

September 22, 2016

„Koostöös hambaarstidega üle maailma näeme oma klientide ühiskondliku panuse tähtsust ja see on asi, mida me toetame kogu südamest,“ ütles John Tobin, 3M Oral Care'i Ameerika Ühendriikide müügi ja turundusdirektor. „Me oleme uhked koostöö üle SA ADA ja programmi Give Kids A Smile vahel 2017. aastal, mis aitab lastel hoida hambad terved kogu eluks.“

Iga silandikomplekt võimaldab asetada umbes 140 silanti ja koosneb kahest 1,2 ml 3M™ Clinpro™ Sealanti süstlast, ühest 3 ml 3M™ Scotchbond™ Etchanti happe süstlast, 20 silandisüstlast ja 25 happesüstla otsakust. Silandikomplekt lisatakse 3000-le Henry Schein Dentali hambaravikomplektile, mis jaotatakse neile, kes registreerusid ning kellele määrati tooted osalemiseks programmis Give Kids A Smile 2017. aasta jaanuaris.

Give Kids A Smile'i programmid üle kogu riigi on palunud silandimaterjali komplekte, sest see on ülitõhus ja turvaline ennetava hambaravi meede,“ sõnas dr Jeff Dalin, SA ADA Give Kids A Smile'i komitee liige. „Meile meeldib 3M-iga koostööd teha ja me oleme põnevil, et meie vabatahtlikel on võimalus saada endale töötamiseks Clinpro™ Sealant' komplektid. See suuremeelne tooteannetus toob kasu paljudele lastele.“

SA ADA tähistab 2017 aastal Give Kids A Smile'i programmi 15. aastapäeva.

Ajakiri Journal of the American Dental Association avaldas augustis süstemaatilise ülevaate,ja ajakohastas kliinilisi ravijuhendeid, millele see uuring kaasa aitas, tuues välja selged viited hambaarstidele silantide kasutamise kasuteguritest oklusaalse kaariese ennetamises ja ravis lastel ning noorukitel. Teema analüüs näitas, et lastel, kellele on asetatud silandid, esineb ligikaudu 70–80% vähem oklusaalse kaariese juhte võrreldes lastega, kellele ei ole silante asetatud.

Täpsema teabe saamiseks Give Kids A Smile'i programmi kohta või sellega liitumiseks külastage veebilehte adafoundation.org/GKAS. Annetuse tegemiseks Give Kids A Smile'i programmi heaks külastage veebilehte adafoundation.org..

SA-st ADA
    SA ADA esimese heategevusliku organisatsioonina on inimesi ja organisatsioone ühendav vahelüli, mis muudab maailma hea suutervisega paremaks. SA ADA võimaldab igal aastal enam kui 800 000 USD väärtuses grante, stipendiumeid ja auhindu programmide heaks, mis on kooskõlas organisatsiooni missiooni nelja sambaga: heategevuslik abi, ravi kättesaadavus, teadus ja haridus (Charitable Assistance, Access to Care, Research and Education, C.A.R.E.). Osana neist jõupingutustest teostab SA ADA järelevalvet Give Kids A Smile®-i programmi ja samuti Dr. Anthony Volpe Research Center' (Dr Anthony Volpe teaduskeskus) üle Gaithersburgis Marylandis (varasema nimega Paffenbarger Research Center). Täpsema teabe leidmiseks SA ADA kohta külastage kodulehte www.adafoundation.org.

3M-is
    3M-is me rakendame teadust viisil, mis aitab igapäevaelu paremaks muuta. Meie 90 000 töötajat on seotud klientidega üle kogu maailma, müües meie tooteid 30 miljardi dollari eest. Leidke lisateavet 3M-i välja töötatud probleemide loovate lahenduste kohta kodulehelt www.3M.com või Twitterist: @3M või @3MNewsroom.

Give Kids A Smile®-i programmist
    SA ADA Give Kids A Smile®-i programm on üks ulatuslikumaid heategevuslikke suutervise edendamise programme maailmas. Give Kids A Smile®-i programm, mille lõi riigisiseselt Ameerika Hambaarstide Assotsiatsioon 2003 aastal, taotleb ravi paremat kättesaadavust, innustades lapsevanemaid, tervishoiutöötajaid ja poliitikuid tegelema kõikide laste aastaringsete hambaravi ja hariduse vajadusega. Give Kids A Smile®-i programm toetab igal aastal umbkaudu 10 000 hambaarsti, 30 000 hambaravimeeskonna liiget ja teisi kogukonna vabatahtlikke, kes pakuvad üle riigi tasuta suutervishoiuteenuseid, näiteks läbivaatust, fluoriidi manustamist, silantide asetamist, täidiseid, kroone ja hammaste eemaldamist rohkem kui 350 000 lapsele, kes pärinevad väikese sissetulekuga perekondadest. Täpsema teabe saamiseks Give Kids A Smile'i programmi kohta külastage veebilehte www.adafoundation.org/GKAS.

Kontaktisik:
    Michael Gugala